En liten påskehilsen fra oss i «Fyrstikkesken»

Da er vi kommet godt inn i påskeuka, sola skinner og snøen smelter. Snart er det vår på ordentlig!

Jammen klarte jeg å lure inn en liten bokreklame, selv her oppe på fjellet. For selv om hytta vår er en enkel «retro-bu» uten strøm og vann, så har vi nå solceller på taket og ypperlige signaler fra Gaustatoppen. Så dermed kan jeg følge med på Face og Insta.

Hyggelige meldinger dukker opp fra folk som sitter og leser Hippiereisen på påskeferien 🥰 Sånt blir man jo glad av🤗

Ellers har vi feiret bursdag til vår sønn, med kake og gaver.

En god hodelykt er alltid bra å ha på tur. Og appelsinkaka smakte bra.
Obligatorisk hyttefrokost
Gutta på tur

Dessverre ble barnebarna med familien forhindret fra å komme til fjells på grunn av influensa med 39,9 i feber. Skikkelig kjedelig for dem, men også for oss alle som hadde gledet oss til å være sammen. Men hva skal man gjøre? Hvem har vel lyst på influensasmitte nå? Litt har vi lært litt de siste årene.

Vi som hadde gledet oss til å male påskeegg med barnebarna, gjemme dem og lete før vi skulle grille pølser. Det blir ikke noe av. Huff så dumt! Veldig leit.

Kvelden ble tilbragt med Monopol. Det var lenge siden sist. Hadde glemt hvor morsomt det var, selv om jeg tapte.

Så da får jeg vel bare prøve å nyte påskefjellet uten besøk da. Ikke minst til å drasse med meg all maten hjem igjen, på snøscooter, 72 egg!🥺 De som skulle vært malt og gjemt rundt omkring😞 mens glade barn lette.

Gaustatoppen i det fjerne, like fin alltid.

I stedet skal jeg bli ferdig med boka jeg leser, Abid Raja. En fantastisk bok, han formidler historien sin utrolig godt. En historie som gir leseren en økt kulturforståelse, som fortelles levende og interessant. Skjønner godt at den har solgt godt!

Da får dere som leser boka mi, fortsette å kose dere med den. Fram til nå er det «den indre krets» som for det meste har kjøpt boka, salget har vært kjempebra, og tilbakemeldingene veldige gode. Det betyr at jeg får selvtillit nok til å tro at den har livets rett og at jeg tør satse.

Nå håper jeg at jeg lykkes med å få den ut til flere. Det er en jobb som er ganske vanskelig, som jeg må klare selv. Om jeg spammer mine omgivelser, så beklager jeg det, det vanskelig å unngå. Sorry🙏🏻😇

Ønsker alle en herlig påskeaften og en rolig, fin påskemorgen. 🐣☀️

Hilsen Birgit

Leave a Reply