Endelig i en bokhandel

Det var stas å finne boka i bokhylla hos Norli på Liertoppen i dag. Det er bare å spørre etter den, så kan de bestille den. (fint for meg også, om du spør)

Og om du er i beit for påskelitteratur, og ikke har tid til å vente, så anbefaler jeg å prøve E-bok, som du kan lese på telefonen eller lesebrett. Det er virkelig OK å lese på telefon, lett å bla, lett å lese over alt. Det er bare å skrive på Google E-bok Hippiereisen, og opp kommer den. Kun kr 245,-

Men vil du heller ha en innbundet og signert bok, send meg en melding, så sender jeg gjerne.

Ellers fortsetter gode tilbakemeldinger å komme. Det virker som folk koser seg med boka, både kvinner og menn. -Lett å lese, blir dratt med på reisen, underholdende, levende beskrivelser, spennende, at du turte, er det folk forteller, mens de smiler.

I forrige uke var jeg i Langesund og holdt bokbad hos Bamble Leseselskap. Det var veldig hyggelig å komme til vakre Langesund. Bokbadet var kjempebra, men publikum var mye mer interessert i å drikke kaffe enn å kjøpe bøker av meg. Kanskje min hippiereise ikke var helt i deres gate, he he. Men de lyttet bra, men var kanskje litt bekymret for meg.

På fredag var jeg på Litteraturhuset i Oslo, på Salong med åpen mikrofon, der publikum var av en helt annen type. Hovedstadens kulturfolk i en mer variert alder. Unni Askeland leste drøye selvlagede dikt, slampoeter og diverse folk framførte sin stykker. Jeg leste et stykke fra hippieparadiset Goa, som forårsaket en del gode reaksjoner og latter. Mulig noen kjente seg igjen i noen av hendelsene.

På lørdag var det solfest på Rjukan, denne fantastiske tradisjonen som feirer når sola kommer tilbake til byen etter seks måneder i skyggen. I år hadde folk virkelig overgått seg selv med morsomme kostymer, ofte med et lokalt tilsnitt. Og jammen tikket det ikke inn bilder av “Birgits hippiegjeng”. Jeg lo så godt, og angret på at jeg ikke hadde dratt. Se på disse her:

Foto privat
Foto: RA

Jeg må bare si det, Rjukans karneval har tusen ganger mer sjarm enn disse store proffe opptogene man finner i en del andre land. Her er det ekte humor og glede.

Denne uken har jeg pakket bøker på harde livet igjen, og sendt dem ut så fort jeg kunne. Det var mange som hadde ventet på boka si, etter forsendelsen ble hengende i tollen i påvente av at jeg skulle betale moms. (På bøker som er momsfritt) Jadda, byråkratiets irrganger er uransakelige.

Jeg fortsetter markedsføringsarbeidet i mitt enkeltmannsforetak. (gleder meg til julebordet) Her er det jeg som må gjøre alt. Markedsføre og selge boka, til presse, lesere, bloggere, bokhandlere og andre. Pakke ut, pakke inn, signere, skrive etiketter, regnskap og det hele. Overraskende mye arbeid, som i 2022 består at et helvetes digitalknot med passord meg her og passord meg der, som gjør meg ganske frustrert med jevne mellomrom.

Men det viktigste av alt, takk for at dere kjøper bøker, og hjelper fortellingen min ut å fly på egne vinger! Alle gode tilbakemeldinger er til stor hjelp.

Hilsen Birgit

2 thoughts on “Endelig i en bokhandel

  1. evensoot April 5, 2022 / 16:52

    Har begynt på boken og ganske raskt kom jeg inn i fortellingen og kjente igjen mange ting fra min reise som gikk andre veien på en Bulletvi 1976. Gråt av glede før jeg var kommet tilside 40. Dette er en deilig bok som tar deg med på en skikkelig reise. Gleder meg til min lesestund hver dag. Tusen takk Birgit.

  2. birgitloitegaard April 5, 2022 / 17:17

    Åh så herlig å høre!!! Takk Even! Du er en som virkelig kjenner til hvordan det var.

Leave a Reply