Perfekt timing!

Og DER kom to striper.

Det er Franz som fikk stripene, men jeg ligger nok ikke langt bak. Jeg fikk et kyss i anledning at vi har vært gift i 38 år i dag, 8.mars, så dermed står vel jeg for tur. Føler meg frisk som en fisk foreløpig.

Nå ligger boka på Amazon også. Til glede for nordmenn som leser på Kindle. Jeg synes det er litt kult, må jeg si.

Boka skal komme ut på E-bok.no også om en dag eller to. I tillegg til at den ligger på alle norske nettbokhandlere.

Jeg er veldig fornøyd med at boka nå er tilgjengelig i alle kanaler. Nå gjelder det bare å få mange omtaler, bokprat og delinger. Håper dere vil hjelpe meg med det. 🤞🏼😄

Det er sånn markedsføring foregår i dag. Først prat og omtale, så kjøper bokhandlerne inn boka. Å spørre etter den er også hjelpsomt.

Når alle som nå vil få boka får lest litt, så håper jeg mange vil anbefale den (med mindre de har fått sjokk, og vil fraråde den på det sterkeste) Det er ikke utenkelig.

Jeg booker bokbad både her og der i løpet av våren og sommeren. Det gleder jeg meg til😄. Jeg synes det er kjempegøy å lese for publikum, de var lutter øre på boklanseringen. Det er jo mange som har hippietida tida friskt i minne og som synes det er moro å reflektere rundt den. Det er jo mange ting å snakke om, alle disse enorme endringene som har skjedd de siste førti år. En vanvittig revolusjon, verdt å reflektere rundt.

Leave a Reply