Velkommen inn i min lille skrivehule

Bli med inn til skrivehula mi, her i vårt lille hus i Sør-Frankrike. Her er det fantastisk å sitte og jobbe. Og når jeg blir lei av skriving kan jeg gå i bakkene mellom de gamle husene, eller dra ut for å se på mimosablomstringen nå i februar. Herlig.

Et lekkert smørbrød med avokado og burrata-ost utenfor markedet.

Nydelige mimosaskoger i åsene opp mot Tanneron. Veldig vakkert på denne tiden av året, med veldig svingete veier.

5 thoughts on “Velkommen inn i min lille skrivehule

 1. Even February 16, 2022 / 02:36

  Skulle ønske jeg var der for lanseringen, ønsker lykke til med lanseringen. Hadde vært fint hvis vi kunne selge boken i Scorpius og Kansje en lansering underskrift kampanje også. Gleder meg til å lese den. Kommer den ut på Engelsk også. Stor klem fra karantene rommet i Jakarta. Imorgen reiser jeg til Bali når jeg går fått PCR resultatet fra testen idag. Føler meg helt frisk. Er forsiktig all the time. Sees i April hvis dere er i Norge. Even

  • birgitloitegaard February 16, 2022 / 11:30

   Hei Even! Klart du kan selge den i Scorpius! Det hadde vært gøy! Jeg har ingen konkrete planer om å oversette til engelske foreløpig. Jeg må se hvordan det går først, men det er ikke umulig. Take care, stay well. Sees snart. Hilsen Birgit

   • Even February 16, 2022 / 12:45

    Oversett snart den vil bli en verdens hit for sure. Bare i America vil bli stor for sure. Lykke til. Sees i April
    Klem Stay Safe.

   • birgitloitegaard February 16, 2022 / 12:55

    Å du Even! Husker godt da vi kom tilbake til Norge, og du var vår første kunde. Du hadde stor tro den gangen også. Det gikkjo ioppfyllelse det da, faktisk!

 2. Even February 16, 2022 / 13:14

  Dette vil bli en verdens hit. Jeg har tro på det. Hippie reisen er jo internatinalt
  THE HIPPIE TRIP… KLEM

Leave a Reply