Første eksemplar i hus

Jeg ikke fått bladd i den, bare sett bilde. Men likevel, det er stas. Hadde jeg vært hjemme, hadde den dalt ned i postkassa. Men siden jeg har reist meg en liten tur, må jeg vente litt til.

Her er baksiden, med bildet av lastebilen. En gammel britisk militær-lastebil, en Bedford. Der satt vi i tre måneder, gjennom ørken og fjell. Noen måneder senere var veien stengt på grunn av den Iranske revolusjon, som ble til den Islamske revolusjon, og ruten var stengt i mange år.

Og her har vi “bio’n” som det kalles, for dem som ikke kjenner meg.

Jeg skal ikke distribuere boka selv. Det er jeg glad for, for jeg har pakket nok varer i mitt liv. Så straks vi er klare vil dere få en link dere kan bestille fra, og vips så kommer boka i postkassa rett til deg.

Eller dere kan kjøpe av meg, hvis dere vil ha boka signert. Det gjør jeg gjerne, og jeg har avtalt både lanseringskveld og bokbad noen steder allerede. Det blir hyggelig, jeg gleder meg veldig til det.

3 thoughts on “Første eksemplar i hus

 1. evensoot February 8, 2022 / 18:45

  Gleder meg veldig og keg håper jeg får tak iendomer dedikert og signert når jeg kommer hjemgrq Bali.
  Gleder meg til å få reist i bokendim stor klem og gratulerer.
  Klem
  Stay Safe
  Even.
  HIPPIE2.

 2. Bente Gaarde February 8, 2022 / 18:52

  Sendt fra min iPhone

 3. Bente Gaarde February 8, 2022 / 18:53

  Jaaaa❣️😃veldig stas!

  Sendt fra min iPhone

  > 8. feb. 2022 kl. 18:51 skrev Bente Gaarde : > > > > Sendt fra min iPhone >

Leave a Reply