Velkommen til boklansering på Rjukan Hotell, Femte etg. den 3.mars kl 19.00

Knut Erik Jacobsen er kveldens konferansier og bokbademester. Gratis entre.

Knut Erik Jacobsen, Rjukans store multi-artist, skal bokbade meg, og har har også lovet å synge noen av visene vi alle husker fra 70-tallet. For oss som husker Finn Kalvik som prøvde å finne seg sjæl, den gangen på Musikkhuset, og viser fra da vi satt på gulvet på Viseklubben og spilte gitar, eller tilbragte ungdommen rundt et bål med gitaren, vi gleder oss til å høre igjen disse visene.

Jeg skal lese fra boka, om tida før jeg dro fra Rjukan på 70-tallet. Små øyeblikksbilder som mange sikkert vil kjenne seg igjen i. Men også hvordan det var for en ung jente, alene på vei, ut i en stor og ubarmhjertig verden. Verden var ikke helt som jeg trodde. Og mange helt syke opplevelser sto i kø.

Sex and drugs and rock’n roll var tidens melodi. Det ble vel minst rock’n roll egentlig…

Jeg gleder meg til å besøke det nyoppussede Rjukan Hotell, og synes det er kjempehyggelig å kunne invitere alle som vil, å komme opp i femte etasje. Det er gratis inngang, baren er åpen og det vil være bøker til salgs. (men ingen kjøpeplikt)

Det hadde vært veldig hyggelig å treffe alle gamle kjente, ukjente og nye kjente til en hyggelig kveld.

Vennlig hilsen

Birgit Løitegaard

(Og er det andre som har lyst til å arrangere en bokaften med Hippiereisen så ta kontakt)

2 thoughts on “Velkommen til boklansering på Rjukan Hotell, Femte etg. den 3.mars kl 19.00

  1. Kari Hovden February 6, 2022 / 17:59

    Dette vil jeg være med på. Må vi melde oss på?

    • birgitloitegaard February 7, 2022 / 17:22

      Hei Kari! Det er ikke påmelding. Det er god plass der, så det skal nok gå bra. Velkommen!!

Leave a Reply