Godt nyttår 2017

Hei kjære deg!

img_2895Jeg vil bare takke deg, og ønske deg et riktig godt 2017, og takk for det gamle.   2016, året da jeg begynte å skrive blogg.  Tusen takk for at du leser!  Uten deg hadde jeg ikke giddet å gjøre dette.  Det er med spenning jeg sjekker antall lesere hver dag, og lurer på om det kommer noen kommentarer.

Det tar ganske langt tid, dette med blogging.  Jeg ante ikke at det skulle ta så mye tid.  Man skal skrive, og finne riktige bilder osv.  Men morsomt er det, men om jeg klarer å opprettholde frekvensen får tiden vise. Jeg synes det er morsomt å skrive og formidle, så for meg er dette en hyggelig og utviklende hobby.  Det er også utrolig mye som må læres teknisk også, ikke minst !

I løpet av 2016 så er det 3659 personer som har vært innom bloggen min, og de har lest hele 8337 ganger, eller views som det heter.  Det er ikke verst det synes jeg, jeg er fornøyd som en nybegynner, selv om det er lenge til jeg slår Sophie Elise.   Jeg håper du fortsetter å følge bloggen, og kanskje melder deg på nyhetsbrev.  Du finner det nederst i høyre hjørne. Og hvis du kommenterer på Facebook eller deler med andre, så er det også en stor hjelp.

Nå har jeg feiret en deilig jul her hjemme sammen med familien min.  Det er mye jobb det også, selv om vi ikke er så mange.  Men ting skal være på stell, og alt skal ryddes først fram og så tilbake.  Men sånn må det bli om det skal gjøres ordentlig.  Jul er jul, og den skal være som den pleier.

En som gjør ting ordentlig er i hvertfall Franz.  Han som lager verdens fineste og største  juletre og som er verdens morsomste nisse for voksne.

Men nå er jula over for denne gang, et nytt år venter.  Jeg er litt usikker på framtiden, det er så mange ting som skjer, men det er lov å håpe, og ikke minst ønske alle det aller beste.  God helse, frihet og kjærlighet er det viktigste.  Godt nytt år 2017

Klem fra Birgit

Leave a Reply