Ikke lett å finne tid til blogging -jeg er smykkespykolog i steden

Hei !

Det er ikke lett å finne tid til blogging i disse førjulstider.  I tillegg driver vi med både et stort salg og flytting av bedriften vår.  Det krever masse tid å sette seg ned og skrive.

 

img_2773 

Det er jo veldig morsomt å gå gjennom den gamle dagboka mi, og sitte og skrive derfra.  Jeg har jo ikke lest det ordentlig selv, siden den gang jeg skrev det.  Så det er kjempemorsomt å gjenoppleve alt jeg hadde glemt.  Men jeg kommer nok ikke til å klare å skrive hver dag, nå i tiden før jul.

img_2761

Arts & Crafts skal flytte fra Egge Meieri i Lier, hvor vi har holdt til i 22 år, til moderne lokaler på Liertoppen Næringspark.  Det blir bra for oss, men det er likevel veldig vemodig.

 

Det er utrolig mye å rydde, og utrolig mye som går på salg.  Vi har til og med startet posesalg i et rom.   Det er nesten helt forferdelig å se hvor mye folk tar med seg, og hvor forferdelig billig det er.  Her selger vi flotte nye ting, vareprøver og litt gammel moro, noe som mage finner veldig interessant !

img_2682

Vi har et enorm utvalg, og veldig mye fint.  Jeg koser meg når jeg kan hjelpe kunder å finne fine utvalg og sett som passer akkurat dem.  Jeg kaller meg “smykkepsykolog”, og det er som med ekte psykologer, det hjelper !    Folk skal ha gaver til folk i bestemte aldere, typer og personligheter.  Og det er ikke alltid like lett å vite hva folk liker.  Det er der smykkespsykologen har funnet sin nisje.  I tillegg kjenner jeg jo alle kolleksjonene, så jeg vet hva vi kan klare å finne blant det vanvittig store utvalget.  Det er gøy, jeg koser meg m det.  P.S. jeg tar bestillinger på facebook også, innen lørdag 10.12. for da pakkes alt ned.

Så om det blir litt lenger mellom reisebrevene så forstår du nå hvorfor.

Klem fra Birgit

 

Leave a Reply