Reisedagbok fra 1978, kapittel 36 -På vei til Himalaya og Kashmir

Banihal, Kashmir, 9.11.1978

Kjære dagbok

Vi kjører oss oppover mot Himalaya og Kashmir. Nå er vi i en idyllisk landsby mellom snødekte topper.  Her er gamle trehus dekorert med krinkler og kroker, og alt er fantastisk billig.  Du kan få deg en flere retters middag med chapati, ris, dhal etc. for kr 2,50 med to kopper kaffe inkludert.  Vi sov inne på gulvet, det var godt for ute var det kaldt.  Det kostet den nette sum av Kr 1,20.  Der  var landets eneste bar også, Roxy Bar !  En riktig liten bar med bilder av nakne damer på veggene og en barmann som lignet på en tykk versjon av min far.  Jeg gleder meg til vi ankommer Kashmir !

img_0746

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s