Reisedagbok fra 1978. Kapittel 26 -Endelig en seng i Kabul

birgit-helt-naer-pa-lastebil      Kabul, Afghanistan, 27. oktober 1978

Kjære dagbok,

Nå ligger jeg faktisk i en seng, for første gang på syv uker !! Det er ganske deilig, det må jeg si, etter 49 netter i telt ! I dag blir det fint å legge seg tidlig.  Jeg skal bare ligge der og ikke gjøre noen ting!   Jeg føler meg trøtt og oppblåst.  Det var Glen som laget maten i dag.  Han laget «macaroni  cheese», med masse ost i.   Det var kraftig kost. Og til dessert var det kokte epler med honning, nøtter og rosiner.  Alle de andre har diare, mens jeg ikke får drite, som vanlig.

Nå har vi ankommet Kabul, den Afghanske hovedstaden. Jeg har bare så vidt vært rundt og kikket litt i Chickenstreet, som er hovedgata, og der alle butikkene og de reisende er.  Her er ganske mye mer vestlig enn i både Herat og Kandahar.  Det er mange butikker og mye fint å få kjøpt som vanlig.  Jeg kommer vel til å bli helt dårlig av fristelser i morgen tenker jeg.  Butikker og boder som bugner av fantastiske ting, klær, smykker, sandaler og vesker.  Og masse tøffe lokale håndverks ting som man ikke ser noen andre steder.  Det er alltid spennende å utforske et nytt sted !  Men først skal jeg sove.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s