På tur med Birgit i Hong Kong

img_2506
Så ble det dumplings igjen gitt!  Et lite “hull i veggen” men alltid så koselig!  Favoritten min i Hong Kong.
img_2507
Med bare fem runde bord er det bare å finne seg en krakk og slå seg ned.  Ølen er kald og maten er kjempegod!  Dumplings er spesialiteten.  
img_2508
Tyskerne prøvde å bli kolonimakt i Kina rundt 1904.  Det varte ikke lenge, men de rakk å lære fra seg ølbryggingkunsten.  Dette ølet er godt!!
img_2510
Martine er med meg på tur, og blir drasset med på de rareste steder.  Jeg tror hun liker det mer og mer!  Det blir ikke noe med Mc Donalds på oss altså!
img_2518
Vårt bord ble etter hvert fylt med en gjeng unge damer fra Kina og vi slo av en prat.  Serveringsdama skulle ta bilde av oss, men endte med en selfie.  Morsomt å snakke med the locals!  De lærte norsk, og jeg litt mer Kinesisk.  Latteren satt løst!
img_2519
Sånn, da fikk vi det til!
img_2523
Kvelden endte på bar, med filippinske rockere på scenen, mange filippinske damer på “jobb/jakt”, et internasjonalt klientell.  Jeg fikk meg en dans med en spinnvill australier, og vi fikk oss et glass vin.  Men klokken ti dro vi hjem.  Nå dag venter!

Leave a Reply